Живот 12. септември 2018. / 19:52

Возачи внимавајте: Утре прекин на сообраќајот на патот Прилеп-Градско

Возачи внимавајте: Утре прекин на сообраќајот на патот Прилеп-Градско

На експресниот пат Прилеп – Градско, делница Фариш – Дреново, утре поради градежни работи ќе има прекини на сообраќајот.

Прекините ќе започнат во 09:00 и 11:00 часот и ќе траат околу 30 – 45 минути. После 11:45 часот сообраќајот ќе се нормализира.