Живот 10. август 2018. / 19:19

Убиена е млада пејачка во својот дом – полицијата трага по сопругот

Убиена е млада пејачка во својот дом – полицијата трага по сопругот

Во светската јавност излезе веста дека е убиена млада пејачка од Пакистан и тоа во својот дом.

Светските медиуми пренесуваат дека популарната пакистанска пејачка и актерка Решма била убиена дома, каде живеела со братот. Нејзиниот маж по кавга влетал дома и ја застрелал со неколку куршуми.

Потоа побегнал и му се губи трага, а полицијата трага по него.