Живот 18. мај 2018. / 11:25

Следат три неработни денови и споен викенд

Следат три неработни денови и споен викенд

Наредната недела следи продолжен викенд. Неработен ден е 24. Мај, (четврток) „Св. Кирил и Методиј“ Ден на сесловенските просветители.

Неработен е и 25. Мај Духовден.

Не се работи ни за Националниот ден на Власите, 23 Мај. Тогаш одмараат Власите.