Живот 21. април 2018. / 22:37

Шар Планина врие од мечиња и мечки (ВИДЕО)

Шар Планина врие од мечиња и мечки (ВИДЕО)

Благодарение на совесните ловечки друштва, Шар Планина станува се поголем дом на се повеќе мечиња.

Како доказ за тоа се овие снимки кој ги направил еден од членовите на ловечките друштва. Се работи за Фејсбук страницата Sharri Bear Show  која често објавува видеа од мечки. Човекот ги храни овие грандиозни животни и ги снима.

Погледнете