Живот 14. септември 2018. / 12:46

Романтика среде ураган во САД – тие ќе кажат ДА и покрај најавите за катастрофа (ФОТО)

Романтика среде ураган во САД – тие ќе кажат ДА и покрај најавите за катастрофа (ФОТО)

Ураганот Флоренс нема да спречи пар од Вирџинија да стапне на лудиот камен.

Џон и марша планираат да се заколнат на вечна љубов и покрај најавите за катастрофа од енвидени размери.

Тие ќе се земат на обалата и велат дека љубовта им е посилна од ураганот.