Живот 17. април 2018. / 12:36

Преполни контејнери со смет во Карпош

Преполни контејнери со смет во Карпош

Неколку фотографии со контејнери преполни со смет на улица „Варшавска“ во населбата Карпош се објавени на социјалните мрежи.

“Европска” Македонија! Градоначалникот на Карпош ако оди на работа со велосипед нека помине на „Варшавска“ – пишува на Фејсбук.