Живот 25. август 2018. / 22:03

Поради свлечиште во прекин сообраќајот Битола-Ресен кај с. Крклино

Поради свлечиште во прекин сообраќајот Битола-Ресен кај с. Крклино

Поради свлечиште во прекин е сообраќајот на патот Битола-Ресен кај с. Крклино.

Како што соопшти АМСМ, поради свлечиште над патот А3 Битола – Ресен поточно на раскрсница за с.Крклино до бензинска пумпа Лукоил кај м.в Билбил Камен, истиот е затворен во двата правци од 19.40 часот.