Живот 04. јули 2018. / 17:12

Некаде дожд, некаде сонце, моменталната состојба низ Македонија е ова

Некаде дожд, некаде сонце, моменталната состојба низ Македонија е ова

Управата за хидрометеоролошки работи за попладне во северните и источните делови од државата најавува ретка појава на локален дожд и грмежи со услови за појава на град,но засега сеуште траат летните пеколни температури.

Еве каква е моменатлната состојба по градовите низ Македонија.