Живот 24. април 2018. / 10:36

На Преспанското Езеро се продаваат вили „Јелена Карлеуша“ и „Лепа Брена“

На Преспанското Езеро се продаваат вили „Јелена Карлеуша“ и „Лепа Брена“

Битолчанец ги спои српските ѕвезди Јелена Карлеуша и Лепа Брена. Камп-приколките опшиени со лимени тараби во автокампот „Крани“ ги крстил „Јелена Карлеуша“ и „Лепа Брена“ и ги огласил како вили на продажба.

Тие се една до друга и на секоја има и слика од ѕвездата по која е крстена.

Битолчанец ги спои српските ѕвезди Јелена Карлеуша и Лепа Брена. Камп-приколките опшиени со лимени тараби во автокампот „Крани“ ги крстил „Јелена Карлеуша“ и „Лепа Брена“ и ги огласил како вили на продажба.

Тие се една до друга и на секоја има и слика од ѕвездата по која е крстена.

Викендов беа затворени, но соседите на сите што прашуваа со насмевки на лицето им објаснуваа дека сопственикот ги ставил имињата за да привлече внимание.

Автокампот „Карни“, каде што се вилите, се подготвува за претстојната летна сезона. Се уредуваат тревниците и се поправаат штетите од зимата.