Живот 18. јули 2018. / 15:56

На Клиника неповторлива понуда: Отворен аутлет на бифето на хирургија, продажба на рати (ФОТО)

На Клиника неповторлива понуда: Отворен аутлет на бифето на хирургија, продажба на рати (ФОТО)

Трненерки, дресови, патики, маици, фармерки… богатата понуда на роба во бифето на хирургија е само уште еден доказ на кое ниво е македонското здравство.