Живот 11. август 2018. / 10:04

Млеко тече во Битола, фали уште мед

Млеко тече во Битола, фали уште мед

Реката Драгор, во Битола, утринава е побелена.

Наместо бистра вода, во реката тече течност која налиува на млеко, објави Слободен печат.

Битолчани загрижени објавуваат фотографии на социјалните мрежи, коментирајќи дека „Во Битола почна да тече млеко, па уште мед фали“.