Живот 20. мај 2018. / 18:58

Млада девојка доживеа хорор: Режисерот Лук Бесон обвинет за силување

Млада девојка доживеа хорор: Режисерот Лук Бесон обвинет за силување

Францускиот режисер и продуцент Лук Бесон е обвинет за силување.

Млада актерка поднела тужба против режисерот за силување, по што е отворена истрага. Бесон ги отфрлува обвиненијата.

Според медиумите, 27-годишната жена во петокот била во полициската станица да пријави што и се случувало претходната ноќ во парискиот хотел Бристол.

Режисерот сеуште не е ислушан во полициска станица, бидејќи е во странство.