Живот 16. јули 2018. / 12:33

Меган со рацете го покри лицето за да не добие по носот (ФОТО)

Меган со рацете го покри лицето за да не добие по носот (ФОТО)

Меган и Кејт во придружба со своите блиски пријателки, од кралската ложа ја изгледаа мечот на Ѓоковиќ и Надал.

Војвотките убаво се забавуваа, но не се надеваа дека ќе се случи мал инцидент.

Имено еден од ударите на Рафаел Надал осегна до кралската ложа, а Меган брзо со рацете го покри лицето, па кога сфати дека е на сигурно, слатко се изнасмеала заедно со Кејт.