Живот 08. октомври 2018. / 16:59

Какво време не очекува утре?

Какво време не очекува утре?

Утре ќе преовладува стабилно и суво време.

Утринските температури следните денови ќе имаат тенденција на опаѓање, а дневните на покачување.