Живот 12. June 2018. / 13:22

Јавноста со бурни реакции: Погледнете со што си игра принцот Џорџ (ФОТО)

Јавноста со бурни реакции: Погледнете со што си игра принцот Џорџ (ФОТО)

Кралското семејство во Британија присуствуваше на поло натпревар, а поради малиот принц Џорџ семејството стана мета на критики.

Фотографиите кои беа објавени на време на поло натпрвар во кој учествуваше и принцот Вилијам, предизвикаа бура од реакции.

Имено се работи за пиштол на вода со кој си играше принцот Џорџ.

Додека некои го бранеа дека тој е само дете, други коментираа дека ова е опасна порака.

Навеле дека пиштолот изгледа премногу реално и дека кралското семејство “никогаш нема да се промени“.

Оваа година беше посебно „крвава“ за Лондон, каде полицијата забележа дури 74 истраги за убиство од почетокот на годината.

Кралката палата немаше коментар за фотографијата.