Живот 22. јули 2018. / 22:04

Илјадници Македонци заглавени на Евзони

Илјадници Македонци заглавени на Евзони

Порталот Скопје 24 објави фотографии од состојбата на граничниот премин Евзони каде илјадници Македонци враќајки се од одмор во Грција моментално се заглавени во колони долги неколку километри.

Состојбата дополнително ја влошува високата температура – луѓе почнуваат да колабираат, а клима уредите во автомобилите не успеваат да постигнат.

А секогаш постојат и оние што се пикаат во повеќе ленти наеднаш. Погледтете ја галеријата skopje24.mk