Живот 17. април 2018. / 09:27

(ФОТО) Сузана Турунџиева ја преплавија спомени – вака изгледаше пред 24 години

(ФОТО) Сузана Турунџиева ја преплавија спомени – вака изгледаше пред 24 години

Пејачката, водителката, писателка, Сузана Турунџиева, активна е на социјалните мрежи, каде ја преплавија спомени, па сподели фотографија од пред 24 години.

Вака изгледала тогаш.