Живот 10. октомври 2018. / 14:21

Дачиќ потресен – неговата сестра имаше сообраќајка

Дачиќ потресен – неговата сестра имаше сообраќајка

Министерот за надворешни работи на Србија Ивица Дачиќ, целиот потресен по сообраќајката на неговата сестра.

– Се пресеков кога ја слушнав сопругата во солзи. Денеска и е роденден на мајка ми, на неа не смеев ни да и кажам за сестра ми, по смртта на татко ми постојано е со неа, вели тој.

Таа се судрила со друг автомобил и е повредена заедно со сопатникот.

По ударот се одбила и удрила и во паркирано возило.