Живот 17. мај 2018. / 17:18

Четврток неработен ден за сите граѓани

Четврток неработен ден за сите граѓани

„Св. Кирил и Методиј“ – Денот на сесловенските просветители, 24 мај (четврток), е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија, соопштија од Министерството за труд и социјална политика.

Од Министерството на граѓаните на Република Македонија им го честита празникот.