Занимливости 07. август 2018. / 17:35

За кого џип, за кого мопед, злоупотреба на службени возила согласно чинот

За кого џип, за кого мопед, злоупотреба на службени возила согласно чинот

До редакцијата на Лидер пристигна фотографија од полицаец кој вози девојка на службениот моторцикл. Трендот на злоупотреба на државни службени возила не запира.