Занимливости 02. јануари 2019. / 14:02

(ВИДЕО) Ова е македонскиот Ивица Дачиќ: Ивон Величковски ја запали „Манда”

(ВИДЕО) Ова е македонскиот Ивица Дачиќ: Ивон Величковски ја запали „Манда”

Претседателот на Либералната партија, Ивон Величковски, се фати за микрофонот и запеа во познатиот скопски локал „Манда“.

Ивон и српскиот политичар Ивица Дачиќ се едни од ретките кои ја загреваат атмосферата.

Величковски освен гласот, е на иста висина со Дачиќ, а имаат и слична конструкција. Дачиќ го имаше за ментор Слободан Милошевиќ, а Ивон Стојан Андов.

Погледенте ја атмосферата: