Занимливости 31. октомври 2018. / 20:01

Вака Бејли го прослави празникот „Ноќта на вештерките“ (ФОТО)

Вака Бејли го прослави празникот „Ноќта на вештерките“ (ФОТО)

Американскиот амбасадор, Џес Бејли, заедно со вработените во амбасадата на САД, го прослави попларниот американски празник „Ноќта на вештерките“.

Атмосферата во амбасадата можете да ја видите на фотографиите: