Занимливости 10. June 2018. / 13:53

Ужасно: Оваа сцена од „Сексот и градот” ќе ја уништеше серијата

Ужасно: Оваа сцена од „Сексот и градот” ќе ја уништеше серијата

Иако последната епизода од серијата „Сексот и градот” е емитувана во 2004 година, сеуште постојат нераскажани приказни што се случиле за време на снимањето.

Една од нив се однесува на сцена која ХБО ја исфрли од серијата, бидејќи била грозна. Творецот на серијата Дарен Стар во интервју за „Венити фер” откри дека се работи за епизода од првата сезона во која Шарлот Јорк одбива орално да задоволи еден маж.

-Тој во епизодата постојано ја турка нејзината глава кон неговиот полов орган, обидувајќи се да ја наговори на орален секс. А еден златен ретривер е постојано во кадар. Навредена Шарлот, го обвинува дека тој сака само орален секс, излегува од собата. А кога ќе се врати назад гледа ужасна сцена, каде неговиот златен ретривер орално го задоволува, изјави Дарен.

ХБО донесе одлука да ја исфрли таа сцена од серијата, бидејќи била ужасна.