Занимливости 13. May 2018. / 15:19

Урнебесна реакција на Англичанец кој за првпат пробува ракија (ВИДЕО)

Урнебесна реакција на Англичанец кој за првпат пробува ракија (ВИДЕО)

Еден Англичанец имаше интересно искуство, кога пријател од Србија му понуди да проба од нашиот национален пијалок, Ракија.

Британецот не ни можел да замисли што да очекува и каков вкус да очекува, па после првата голтка почна да дува и кашла.

Сето тоа го сними неговиот пријател велечќи му дека тоа не е ништо дека е како вода, но на Британецт не му се чинеше така, па веднаш зема шише до вода за да го „изгаси пожарот“ во устата после ракија.