Занимливости 13. May 2018. / 15:08

Стана од инвалидска количка и почна да танцува: Баба направи спектакал среде плоштадот (ВИДЕО)

Стана од инвалидска количка и почна да танцува: Баба направи спектакал среде плоштадот (ВИДЕО)

Многумина ќе се сложат дека музиката на AC/DC крева на нозе, но веројатно не сте знаеле и дека „исцелува“. Оваа баба на улиците на Шкотска е доказ за тоа,

Имено таа се движела по плоштадот со помош на инвалидска количка, каде настапувал бенд кој свиреле песна од AC/DC .

Бабата толку ја погодила музиката, што станала од количката и почнала да танцува, а присутните не можеле да си поверуваат на своите очи.

Погледнете каков спектакл приреди оваа старица: