Занимливости 28. јули 2018. / 18:08

Пет хороскопски знаци со кои е најтешко да се живее

Пет хороскопски знаци со кои е најтешко да се живее

Некои тоа го нарекуваат креативен хаос, а всушност тие се неуредни. Со овие хороскопски знаци е најтешко да се живее зашто тие оставаат неред позади себе или немаат време за да чистат.

Стрелец

Стрелецот за себе никогаш нема да каже дека е неуреден, туку оти едноставно имаат способност за кратко време да направат неред. Звучи како дефиниција за неуредност, но повторуваме – Стрелецот за себе никога нема да каже дека има таква карактеристика.

Лав

Лавовите не се неуредни, но сепак наоѓаат нешто попаметно да прават. Чистењето поради тоа често паѓа во втор план, а овој знач најмногу сака кога таа работа ќе ја заврши некој друг.

Бик

Биковите сакаат нивниот дом да биде чист, но ако мораат да бидаат меѓу грижа за хигиената и грижа за себе, ќе го дберат второто. Биковите попрво би лежеле во кревет и би гледале добра серија отколку да чистат, а чувството на вина никогаш нема да биде доволно за да се променат.

Риби

Овој хороскопски знак е многу логичен кога станува збор за чистењето – зошто нешто да се исчисти веднаш, кога може да се исчисти за неколку дена, кога ќе се направи повеќе неред? Мораме да признаеме дека ова мислење не е сосема погрешно.

Водолија

Водолиите добиваат напади на чистење и во тие моменти буквално го чистат секој агол, но за жал тој напад го добиваат многу ретко.