Занимливости 12. септември 2018. / 12:46

Необична сцена: Дете си игра во прегратка на питон (ВИДЕО)

Необична сцена: Дете си игра во прегратка на питон (ВИДЕО)

Момче од Индонезија во својот двор забележало џиновски питон. Не знаејќи дека огромната змија може да биде многу опасна, кога ќе се обвитка околу вратот или појасот, момчето нашло вистинска занимација

Најпрвин седел, а потоа го галел, за да на грајот го бакнува во главата.
Сето тоа некој го набљудувал и снимал од страна, имајќи голема доверба во огромниот домашен миленик.