Занимливости 17. април 2018. / 14:26

Многумина сметаат дека е Јарецот, но грешат, ова е најсилниот знак во зодијакот

Многумина сметаат дека Јарецот е најсилен хороскопски знак, но не е баш така. Во прашање е Шкорпијата.

Силата на Шкорпиите е во нивната неверојатна брзина на регенерација и страста со која пристапуваат на животот.

Плутон им обезбедува вулканска сексуална енергија, како и способност да навлезат во мистериите на метаморфозата, трансформацијата и духовната моќ што може да ја претвори Шкорпијата во спонтано суштество.