Занимливости 13. април 2018. / 16:13

Маж на денот!

Маж на денот!

Жени он е татко, актер, блогер и маж… Замислете да е на една од вас овој фраер?

Секоја негова слика е буквално огин за жените, повелете исплакнете очи!