Занимливости 03. јули 2018. / 11:39

Корисниците пресреќни: Инстаграм воведе нова опција

Корисниците пресреќни: Инстаграм воведе нова опција

Инстаграм додаде нова опција на Стори. Сега ќе може да објавите песна во времетрање од 15 секунди.

Веќе се понудени неколку песни, но секако може и да пребарувате.

Доколку оваа опција сеуште ја немате, потребно е да ја апдејтирате апликацијата, да прикачите слика и во позадина да изберете музика.