Занимливости 06. октомври 2018. / 23:16

Кенгурите можат да бидат и многу опасни – еве доказ (ВИДЕО)

Кенгурите можат да бидат и многу опасни – еве доказ (ВИДЕО)

Кога група на велосипедисти возела на патот, кенгури истрачале и покажале „кој е главен“.

Кенгурите, освен што се слатки, може да бидат и темпераментни и пргави. И тоа често знаат да го покажат на луѓето.

Пред групата на велосипедисти истрчале кенгурите, а еден од нив скокнал пред човекот кој управувал со велосипедот.

За среќа никој не е повреден.