Занимливости 08. October 2018. / 21:52

Јункер ја имитира Меј: Заигра на музика пред да одржи говор (ВИДЕО)

Јункер ја имитира Меј: Заигра на музика пред да одржи говор (ВИДЕО)

Претседателот на Европската комисија, Жан Клод Јункер, денеска пред да го одржи својот говор за БРЕГЗИТ заигра во стилот на британската пермиерка Тереза Меј.

Излегувајќи на бината, Јункер започна да танцува на позадинската музика, слично како што направи британската премиерка Тереза Меј на мелодијата на АББА на конгрес на нејзината Конзервативна партија.

Погледнете:

А вака играше Тереза Меј: