Занимливости 01. јули 2018. / 23:13

Јули среќен на љубовен план за три хороскопски знаци

Јули среќен на љубовен план за три хороскопски знаци

Денес е првиот ден од месец јули кој ќе биде среќен во љубовта на три Хороскопски знаци. Тие имаат најдобри шанси за успех во флертувањето, а оние кои немаат покрај себе партнери ова е периодот да ги најдат.

Ѕвездите од аспект на љубовта одат во прилог на:

Бик – Ќе уживате во целосна хармонија во љубовта. Оние кои имаат стабилна врска ќе сфатат дека се подготвени за следниот голем чекор. Слободните ќе го најдат партнерот што го заслужуваат.

Вага – Месецот ќе биде повеќе од возбудлив на љубовниот фронт. Очекувајте средба со еден стар познаник кој ќе „изгори“ од неочекувани искри и ќе доведе до повеќе од невино флертување.

Водолија – Јули ќе биде доста емотивен и ќе се сеќавате на тоа со пријатни љубовни емоции и изненадувања. Ќе најдете човек кој постојано ќе посвети внимание на вас и ќе биде на седмото небо.