Занимливости 12. април 2018. / 14:41

Хит на Интернет: Свиња на патот Охрид-Скопје (ВИДЕО)

Хит на Интернет: Свиња на патот Охрид-Скопје (ВИДЕО)

Според видеото објавено на фејсбук страната „Ѕид на сообраќајниот срам“, возилата на патот Охрид-Скопје ги кочеше свиња која избегала од контејнер сместен покрај патот.

Видеото може да го погледнете ОВДЕ.