Занимливости 11. јули 2018. / 20:03

Хит на Интернет: Сите лево, Трамп десно (ФОТО)

Хит на Интернет: Сите лево, Трамп десно (ФОТО)

Во Брисел за време на самитот на НАТО членките, повторно една фотографијај го одбележа цел настан.

Во главната улога бил претседателот на САД Доналд Трамп.

Многу корисници на социјалните мрежи забележале дека на една од групните фотографии сите официјални лица гледаат на една страна, само Трамп на другата.

Погледнете: