Занимливости 05. јули 2018. / 14:53

Дете возејќи велосипед налета на змија, збунет и исплашен падна покрај неа (ВИДЕО)

Дете возејќи велосипед налета на змија, збунет и исплашен падна покрај неа (ВИДЕО)

Возењето велосипед за ова дете беше навистина опасно искуство.

Среде возењето со својот татко по планински терен со предното тркало налетал на огромна, опасна змија.

Таткото не ја видел, побрзо возел и ја поминал, но детето падна покрај змијата…