Занимливости 13. јуни 2018. / 13:12

Цело внимание кон него: Храбар ракун се искачил на висококатница (ФОТО)

Цело внимание кон него: Храбар ракун се искачил на висококатница (ФОТО)

Храбар ракун се искачувал на висококатница во Минесота.

Јавноста и спасувачките служби будно го следеле ракунот, се со цел безбедно да слезе.

Погледенте го: