силување

Пронајдени се 49 резултати на тема „силување“
Свет

10 годишно момче од Афганистан силувало соученик во Германија, судот го отфрли случајот бидејки силувачот бил многу млад

Германските власти го отфрлија случајот во кој 10-годишно момче од Авганистан силуваше соученик за време на училишно патување. Според...