ново лисиче

Пронајдени се 6 резултати на тема „ново лисиче“
Скопје

МТСП изврши надзор во градинката во Лисиче каде негувателката ги затворала децата во шкафче, да ги јадат бубачките

Министерството за труд и социјална политика го заврши вонредниот инспекциски надзор во градинката „Буба Мара“ во Ново Лисиче, направен...