Свет 08. март 2019. / 18:45

(ВИДЕО) Одмазда од партнерката: Тело на Албанец кој исчезнал во 2003 година пронајдено во ѕид во стан во Италија

(ВИДЕО) Одмазда од партнерката: Тело на Албанец кој исчезнал во 2003 година пронајдено во ѕид во стан во Италија

Италијанската полиција уапсила четири лица кои се осомничени за убиство на еден Албанец и го сокриле неговото тело во ѕидот на станот, недалеку од Монца.

Убиениот Љамај Астрид исчезнал од Џенова во јануари 2003 година а неговите остатоци се најденио во 2019 година.

Благодарение на италијанската полиција, идентификувани се и уапсени четири лица.

Полицијата верува дека неговото убиство го нарачала неговара 64- годишна партнерка која се занимава со трговија на дијаманти.Наводно тој ја ограбил.

После тоа жената се обратила кај шест мажи кои го извршиле убиството.