Свет 14. август 2019. / 20:19

(ВИДЕО) Луѓе што се хомосексуалци а во исто време се и конзервативци

(ВИДЕО) Луѓе што се хомосексуалци а во исто време се и конзервативци

Интересно видео се појави на политичката платформа Конзерватив МК (www.Conservative.mk) кое е поврзано со вчерашната контраверзна изјава на премиерот Зоран Заев.

Има луѓе што се хомосексуалци и во исто време се и конзервативци… Мислите дека тоа е невозможно? Гледајте го видеото.

Јас сум христијанин, патриот и конзервативец кој се бори за мала влада и слободен пазар, но по некоја случајност сум ГЕЈ. Што сакам да кажам со ова? Сакам да кажам дека моите вредности ме дефинираат, а не мојата сексуална ориентација,  вели Гај Бенсон.

Бенсон е политичкиот уредник на TOWNHALL.com каде даде изјава за американската центар-десно платформа од Лос Анџелес, Прагер Универзитет https://www.prageru.com/