Свет 31. март 2020. / 15:23

(ВИДЕО) Црквата на Светиот Гроб во Ерусалим затворена за прв пат од Црната смрт

(ВИДЕО) Црквата на Светиот Гроб во Ерусалим затворена за прв пат од Црната смрт
Монасите се молат пред заклучената врата на Ерусалимската црква на Светиот гроб / Амар Авад