Свет 01. јуни 2020. / 23:00

СЗО ги отвори досиејата со тајни информации за лекување на тешки болести

СЗО ги отвори досиејата со тајни информации за лекување на тешки болести

Денес ракот може не само да биде лекуван, но и излечен !

Заговорот , кој ги држи луѓето во сенка, е отпакуван од базата на податоци на СЗО и веќе добива на светска популарност пишува actalife.info

Во Америка, болен од рак пациент плаќа за третманот помеѓу 350 000 и 850 000 долари! Замислете што значи тоа! И што значи за оние на кои им се земаат парите . Животот на овие лекари и постоењето на институциите зависи од овие пари! Според светската статистика секоја година од рак се разболуваат над 14 милиони луѓе, од кои 8 милиониумираат. А колку ли е бројот кои на отишле без да се дијагностицирани? Заклучокот е дека користените лекови не се ефикасни, а сите знаеме дека се и премногу скапи.

Еден лек за хемотерапија наречен Erlotinib чини околу 3.000 евра месечно. Властите го одобриле овој третман против ракот, бидејќи го зголемува проценти преживување со 12 дена. Звучи тешко да се поверува, но е вистина. Најтажната е дека хемотерапијата има ужасни несакани ефекти. Друг лек, пак за хемотерапија чини околу 9.000 евра месечно, со кој што се зголемува процентот на преживување со шест недели.

Процентот на преживување кај пациентите со рак кои примаат хемотерапија и зрачење е ист како оној на пациентите кои не се лекуваат воопшто! Само двајца од 100 пациенти во четврти стадиум на болеста, живеат до пет години по третманот? Тоа значи дека останатите 98 умираат! Огромните суми пари е она што ја чуваат жива оваа бесрамна измама. Фармацевтските шпекуланти заработауват пари, и ги трујат пациентите со рак.

Во 1979, д-р Хулда Кларк ја запира истражувачката работа. Единаесет години – подоцна таа открива траги кои ја водат кон причината на настанување на ракот.

Истражувањата на д-р Хулда Кларк покажуваат дека егзема се должи на населување со кружни црви, епилепсијата – на вид тркалезен црв, Ascaris, шизофренија и депресија – на паразити во мозокот. Астмата е предизвикана од населување на Ascaris во белите дробови, дијабетесот – од говедско панкреасот метил Eurytrema, мигрена – од влакнести црв Strongyloides, а розаценети акни – од Leishmania. Многу срцеви заболувања на човекот се предизвикуваат од кучешки црв Dirofilaria. Листата не завршува тука.

Зад многу болести и здравствени проблеми вклучувајќи СИДА (AIDS), рак, фибромиозит и фибромијалгија, чир, колитис, цистит, ендометриоза, менопауза, ПМС, замор, менструалната болка, неплодност, простатит, астма, артритис, бронхитис, забоболка, болно грло, дијабетес, главоболка, мигрена, псоријаза, акни, егзема, висок крвен притисок, глауком, кариес, несоница, алергии, депресија, шизофренија, Кронова болест, зглобовите и мускулите болка, болки од секаков потекло и сл., се крие некаква инфекција. Инфекција е состојбата на инфекција со паразити.Паразити се сите бактерии, габи (пр. Кандида), вируси и црви – тении, тенија и др. Во секојдневниот најчесто ги поврзуваме со бесрамна болести предизвикани од бактерии и вируси – HIV, грип, рубеола, херпес, заушки, тифус, сифилис, трипер, шарлах, пертусис, салмонелоза, тетанус, хепатитис, стафилококи, стрептококи, колера, кламидија, токсоплазмоза, трихомоназа, чума, салмонела и многу други.

Д-р Кларк открила дека овие микроорганизми се многу чувствителни на три состојки и можат да бидат убиени, преку земање на точната пропорција од трите билки.

Предложеното од д-р Хулда Кларк лекување без лекови е повеќекратно поголема безопасно од сите други. Се покажа дека билката бел пелин, цветот каранфилче и плодот на дрвото орев реагираат исклучително добро на превентивната борба со ракот.Користење на нив заедно е најмногу задоволителни. Потребни се само неколку дена за да започне процесот на излекување од рак, независно од типот. Не е важно колку е напреднат – туморот може да биде запрен.

Апсолутно невозможно е човек да се ослободи од сите овие паразити преку некој фармацевтски производ, бидејќи секој од нив делува на еден или два паразитски вида. Покрај тоа, тие имаат несакани ефекти. Правилно дозирање Flagyl е ефикасен против амеби и Giardia, но може да предизвика силно гадење и повраќање. Замислете дека треба да земете десет лекови, за да уништите една десетина од вашите паразити! Ова е добра вест, најверојатно за производителите на лекови, но не и за вас.

Добрата вест е дека три билки можат да ви избават од 100 различни паразитот!

Овие три билки треба да се користат заедно. Кората од црн орев и пелинот убиваат како кај возрасните индивидуи, така и фазите на развој на најмалку 100 паразитски видови. Карамфилот ги убива јајцата. Ќе се ослободиме од паразитите само ако користите трите билки заедно. Ако уништите само возрасните индивидуи, не по долго минијатурните стадиуми и јајцата ќе се претворат во возрасни. Ако уништите само јајцата, милионите стадиуми кои се наоѓаат веќе во вашето тело, наскоро ќе се претворат во возрасни и ќе почнат да несат јајца. Трите билки се состојки на едно единствено третман, вгнездени во производот Triactal.

Процентот на успех кај понапредните форми на рак е околу 95%. Значи Вие може да смета на овој метод, а не само да се надевате дека ќе работи и кај Вас. Ова е сеопфатен пристап, кој не само што ги намалува туморите, но и го нормализира хемискиот состав на крвта, го намалува туморот маркери и повраќа здравјето. Малиот процент неуспех (5%) се должи на критични клинички случаи на пациенти во премногу напредна фаза.