Свет 20. јуни 2018. / 20:34

Слушнал необичен звук од локомотивата но го игнорирал – Полицијата затекнала вистински ужас (ВИДЕО)

Слушнал необичен звук од локомотивата но го игнорирал – Полицијата затекнала вистински ужас (ВИДЕО)

Морничав инцидент се случил во Јапонија откако машиновозачот го игнорирал звукот кој го слушнал од необичниот удар.

Имено оваа морничава сцена се случила во кога машиновозачот слушнал удар, но мислејќи дека се работи за животно, не застанал туку продолжил со возење, без да го пријави инцидентот, се додека друг возач не забележал дека „носот“ од локомотивата е оштетен.

Случајот за наводното самоубиство, ја шокирала јапонската јавност, откако се пронајдени остатоци од 52- годишен маж, а машиновозачот не пријавил.

Веднаш е наредено да се изврши истрага и пронајдени се делови од човечко тело во оштетената локомотива.

Јапонскиот министер за сообраќај и туризам наредил истражување на случајот и однесувањето на машиновозачот.

Сеуште не е објавено зошто не застанал и дали против него ќе се преземат некакви мерки.