Свет 14. јули 2019. / 19:27

Шокантни детали: Брижит и го презела Макрон на сопствената ќерка?

Шокантни детали: Брижит и го презела Макрон на сопствената ќерка?

Во актуелниот претседател на Франција била вљубена ќерката на неговата сегашна сопруга Брижит, Лурон Озиер.

Лурон која е на иста возраст со Макрон одела заедно со него во средно училиште, а кога дошол во нејзиното одделение постојано зборувала за него и било очигледно дека и се допаѓа.

Но, мајка и и го презела момчето, открива помладата ќерка на Брижит, Тифен Озиер во документарниот филм „Брижит Макрон: Француска новела“ во кој таа раскажува за детали од самиот почеток на шокантната врска меѓу нејзината мајка и 24 години помладиот претседател на Франција.