Свет 29. мај 2019. / 11:14

Шок во Шведска: Тројца политичари симулираа групен секс

Шок во Шведска: Тројца политичари симулираа групен секс

Тројца политичари симулирале групен секс, по што шведската јавност е згрозена. На фотографијата која во меѓувреме е избрашана се наоѓаат одборничката на градот Селвесборг, Емили Палтамар, како и нејзините колеги Никлас Јолсон и Петер Тирен како симулираат групен секс. Најверојатно фотка е настаната за време на ноќна забава.

-Фала му на господ што не живеам во овој град. Ова е срамота и ако се работи за шега– е еден од коментарите на Фејсбук.

Инаку, актерите на фотографијата поднесоа оставки и се извинија на јавноста.