Свет 05. август 2020. / 22:39

Голем пожар изби вечерва на пазар во Обединетите Арапски Емирати

Голем пожар изби вечерва на пазар во Обединетите Арапски Емирати

Голем пожар изби вечерва на пазар во Обединетите Арапски Емирати, пренесуваат весниците „Нешнал“ и „Галф тајмс“.

Локалните власти не биле достапни за коментар, ниту за потврда на овие информации.