Свет 30. ноември 2020. / 09:47

Џо Бајден си го скршил стапалото додека играл со своето куче

Џо Бајден си го скршил стапалото додека играл со своето куче

Џо Бајден, новоизбраниот претседател на САД го скршил стапалото играјќи се со своето куче.

Поради оваа незгода, Бајден во наредните недели ќе мора да носи гипсена чизма.

Некои медиуми во Америка успеаја да дојдат до снимка од Бајден, кој без помош излегува од болница, но со отежнато движење со повредената нога.