Свет 20. ноември 2018. / 16:15

Авганистан: Најмалку 40 луѓе загинаа при експлозија во Кабул

Авганистан: Најмалку 40 луѓе загинаа при експлозија во Кабул

Најмалку 40 луѓе загинаа при експлозија во Кабул, соопши авганистанското Министерство за здравство.

Нема податоци за повредни лица, ниту за нанесена материјална штета. МИА