Спорт 14. мај 2018. / 10:23

Сопругот на Пензиќ го скрши телевизорот: ЕХФ пратете ми нов! (ФОТО)

Сопругот на Пензиќ го скрши телевизорот: ЕХФ пратете ми нов! (ФОТО)

Од изгубеното финале од Ѓер нервоза имаше во недоглед, скрши многу срца, но и еден телевизор.

Не знаеме дали е единствен, но сигурно знаеме дека настрада приемникот на кој финалето го гледаше Матија Кобетиќ, голманот на македонскиот фудбалски прволигаш Ренова, кој е сопруг на Андреа Пенезиќ.

„ЕХФ, ве молам да ми пратите нов телевизор“, напиша Кобетиќ, чија реакција потполно ја разбираме…